Hirdetés

Napi tipp: PDFZilla ingyen



|

Február 5-ig ingyenesen letölthető a 30 dollár értékű alkalmazás, a fejlesztő weboldaláról.

Hirdetés

A PDFZilla egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a PDF dokumentumokat három kattintással átalakítsuk, például Word dokumentumra. A szoftver megőrzi az eredeti minőséget, legyen szó a szövegről és a fájlban szereplő képekről egyaránt. Választhatunk oldalakat is, de akár az egész PDF-et is konvertálhatjuk. Egyszerre több fájl átalakítását is beállíthatjuk.

 

A PDFZilla nem csak doc és rtf formátumokba képes menteni, de txt, bmp, jpeg, gif, tif, html és swf formátumokat is támogat. A program használata egyszerű, kezelőfelülete letisztult. A 30 dollár értékű szoftvert a fejlesztő weboldaláról most ingyenesen lehet letölteni, egészen február 5-ig, az alábbi linken keresztül (letöltés előtt ne felejtsük el felírni a Registration Code sor alatt szereplő karaktersorozatot, amelynek segítségével a programot regisztrálhatjuk a telepítés után!).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.