Hirdetés

Napi tipp: rendszer-helyreállító lemez készítése



|

A rendszer-helyreállító lemezről bootolva megoldhatóak az operációs rendszer esetleges későbbi hibái.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy Windows 7-ünk letöltött, vagy lemezes változatú, jó ötlet lehet egy rendszer-helyreállító lemez létrehozása, ugyanis a későbbiekben ha valamilyen problémánk merül fel az operációs rendszerrel, erről a vészlemezről bootolva kijavíthatjuk a hibát.

 

A Vezérlőpultban válasszuk a Biztonsági mentés és helyreállítás menüpontot, majd bal oldalon a Rendszer-helyreállító lemez készítését. Ezt követően a Windows 7 egy lemezt kér tőlünk, azonban nem kell DVD-re gondolnunk, elég, ha csak egy írható CD-re készítjük el a lemezt, ugyanis a mérete körülbelül 142 megabájt.

 

Ha bármikor megsérül az operációs rendszerünk, erről a lemezről bootolva elindíthatjuk az OS javítását, visszaállíthatunk egy korábbi visszaállítási pontot, vagy képfájlt, és futtathatunk memóriatesztet is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.