Hirdetés

Napi tipp: Smart Defrag 2



|

Az intelligens tördezettségmentesítő alkalmazás mindig csúcsformában tartja a merevlemezeket.

Hirdetés

A Smart Defrag 2 egy ingyenes töredezettségmentesítő alkalmazás - az intelligens program képes mindig csúcsformában tartani a merevlemezeket, így a fájlelérés gyorsabbá válik, és a HDD teljesítménye is megnő. A szoftver automatikusan működik a háttérben, és végzi feladatát.

 

Azon kevés töredezettségmentesítők egyikéről van szó, amely rendelkezik az úgynevezett boot-time defrag vagy másnéven startup defrag funkcióval. Ennek a lényege, hogy a rendszer betöltése közben is képes a program töredezettségmentesíteni - méghozzá olyan fájlokat, amelyeket egy betöltött rendszer esetén nem lehet, vagy veszélyes (például rendszerfájlokat).

 

A Smart Defrag 2 nem csak töredezettségmentesítésre képes, de el tudja helyezni úgy a leggyakrabban használt fájlokat a merevlemezen, hogy annak a leggyorsabban elérhető területeire kerüljenek, ezzel is növelve a PC sebességét. Letöltés az alábbi linken keresztül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.