Hirdetés

Napi tipp: SUPERAntiSpyware Portable Scanner



|

Az alkalmazással kártevő-mentesíthetjük akkor is a gépünket, ha az nem képes betölteni valamilyen fertőzés miatt.

Hirdetés

Számos vírus, spyware és malware képes arra, hogy megbénítsa gépünket, így nem tudjuk betölteni az operációs rendszert, hogy a telepített antivírus-szoftverrel eltávolítsuk a kártevőt. Ilyen esetben jönnek jól az úgynevezett rescue CD-k, amit a legtöbb nagy szoftvercég elérhetővé tesz. A másik lehetőség például az ingyenes SUPERAntiSpyware Portable Scanner.

 

A programot egy CD-re vagy USB-s pendrive-ra másolva máris bootolhatunk, majd eltávolíthatjuk a fertőzést. Az alkalmazás több mint 1 000 000 kártevőt ismer, nincs szüksége internetkapcsolatra, adatbázisa naprakész. Mivel hordozható verzió, nincs szükség törlésre, a szoftver nem hagy maga után hátra semmit.

 

Az alkalmazást innen tölthetjük le. Ezután egy CD-re vagy USB-s háttértárolóra kell másolnunk. Ennek segítségével megoldhatjuk a problémát, a kártevő pedig nem lesz képes felismerni és blokkolni a biztonsági alkalmazást, ugyanis az véletlenszerű fájlnévvel kerül mentésre.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.