Hirdetés

Napi tipp: szülői felügyelet Firefox alá



|

A FoxFilter lehetővé teszi, hogy gyermekünk csak a kívánt tartalmakhoz férjen hozzá.

Hirdetés

Ha gyermekünk nélkülünk is internetezik, mindenképp ajánlott lehet valamilyen szülői felügyeleti funkciót igénybe venni. Legyen szó az internetszolgáltató által kínált megoldásról, vagy egy külső, fizetős szoftverről, a témával érdemes foglalkozni.

 

Csak néhány funkció az ilyen programokból: ellenőrizhetjük, ki küldhet gyermekünknek e-mailt, ő kinek küldhet levelet, kivel chatelhet együtt, mennyi időt van online, vagy milyen és milyen típusú weboldalakat nézhet meg.

 

A FoxFilter a Firefox egy olyan kiegészítője, amely ingyenesen is elérhető, valamint fizetős változatban is. Alkalmas arra, hogy a weboldalakat ellenőrizze, és megnyitás előtt blokkolja a felnőtt, illetve nem kívánt tartalmakat. A kiegészítő itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.