Hirdetés

Napi tipp: telepítés utáni újraindítás kikerülése



|

Egy egyszerű trükkel kiiktathatjuk a szoftverek telepítés utáni újraindítási kérelmét.

Hirdetés

Rengeteg olyan alkalmazás létezik, amely telepítés után megköveteli a rendszer újraindítását, mert addig nem hajlandó működni. A legtöbb program ezt azért kéri, hogy a Windows Registry-t újraolvassa. Létezik egy egyszerű megoldás, amivel a felesleges restart elkerülhető.

 

Ahhoz, hogy elkerüljük az újraindítást, A Registry újraolvasását mi magunk is kezdeményezhetjük. CTRL+SHIFT+ESC billentyűkkel lépjünk be a Feladatkezelőbe. Itt a futó alkalmazások közül állítsuk le az "explorer.exe"-t. Ezután a Fájl, Futtatás menüpontba írjuk be, hogy explorer.exe. Ezzel újraindítottuk, és a Registry újraolvasása is megtörtént.

 

Ne felejtsük el, hogy rendszerpatch-ek, javítások és driverek telepítésekor javallott a tényleges újraindítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.