Hirdetés

Napi tipp: USB Immunizer - autorun típusú vírusok ellen



|

A BitDefender újdonsága az automatikus futtatásban rejlő lehetőségeket tiltja le a vírusok számára.

Hirdetés

A Windows XP-ben debütált automatikus futtatás a CD-k és DVD-k esetében a kezdő felhasználókat segítették, azonban ezt a lehetőséget a vírusok is kihasználták, és képesek pendrive-on vagy más tárolóeszközökön keresztül azonnal megfertőzni számítógépünket.

 

A BitDefender által kiadott USB Immunizer ez ellen kínál megoldást. Az ingyenes alkalmazás képes a PC-n az automatikus futtatást teljes egészében is kikapcsolni, azonban beállítható, hogy csak a pendrive-okra, memóriakártyákra és egyéb eszközökre éljen a korlátozás; melynek keretében az autorun típusú vírusok már nem képesek megfertőzni minket. Az USB Immunizer innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.