Hirdetés

Napi tipp: videokonvertálás gombnyomásra



|

A Hamster Free Video Converter sok formátumot kezel, ingyenes, és gyors.

Hirdetés

Amikor letöltünk egy videofájlt, nem biztos, hogy az adott formátumot tudja kezelni minden eszközünk - ha például iPodon, vagy androidos okostelefonon szeretnénk lejátszani a videót, gondjaink támadhatnak, főleg az mkv formátummal.

 

Ezért lehet szükséges egy konvertálóprogram használata, amely a videót egyik formátumból a másikba képes átalakítani. Az egyik legegyszerűbb ilyen alkalmazás a Hamster Free Video Converter. Három lépés alatt elvégezhetjük a konvertálást.

 

Először ki kell választanunk az átalakítani kívánt fájlokat, azután a kimeneti formátumot (avi, mpeg, wmv); de akár eszközt is megadhatunk (például iPod Touch, Zune), a program 16 eszköz effajta beállítását tartalmazza. A konvertálás gombra nyomva a szoftver elvégzi feladatát. Telepítés közben ajánlatos az egyéni beállításokat választani, és kiszedni a pipát a pluszban felajánlkozó alkalmazások neve elől. A Hamster Free Video Converter itt található.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.