Hirdetés

Napi tipp: Windows 7 üdvözlőképernyő váltása



|

A számtalan megoldás közül az egyik legkényelmesebb a WinBubble a feladatra.

Hirdetés

A Windows 7 üdvözlőképernyője lecserélhető, ha nem vagyunk elégedettek a Microsoft saját képével. Ugyan csak be-és kikapcsoláskor látjuk néhány másodpercig, de örömet okozhat, ha saját fotónkkal helyettesíthetjük a gyári verziót. A számtalan megoldás közül az egyik legkényelmesebb a WinBubble a feladatra.

 

1. Töltsük le és telepítsük az alkalmazást.

2. Indítsuk el, majd kattintsunk felül a Windows 7 fülre.

3. A megjelenő képek a Windows 7 saját háttérképei. Választhatunk ezek közül, vagy a Browse gombra kattintva saját képet is megadhatunk.

4. A Set gombra nyomva rögzíthetjük a képet, a View gomb pedig előnézetet ad. Ha nem tetszik az eredmény, a Restore-ral visszaállíthatjuk az eredeti Windows 7 üdvözlőképernyőt.

 

A WinBubble egyébként nem csak erre a feladatra alkalmas: széles körűen képes testre szabni a Windows 7 számos beállítását, szolgáltatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.