Hirdetés

Napi tipp: Windows Update testreszabása



|

A Windows Update kedvünk szerint testreszabható, vagy akár ki is kapcsolható.

Hirdetés

Noha a Windows Update fontos feladatot lát el, akár idegesítő is lehet a felugró ablakaival. Beállíthatjuk, hogy kevesebb információt szolgáltasson, vagy akár ki is kapcsolhatjuk. Lépésről lépésre:

 

1. Start menü, majd Vezérlőpult.

2. Válasszuk a Windows Update-et.

3. Itt megtekinthetjük a korábbi frissítéseket (Frissítési előzmények megjelenítése), illetve az elérhető opcionális és fontos frissítéseket is.

4. A Windows Update konfigurálásához nyomjunk bal oldalon a Beállítások módosítása sorra.

5. A Fontos frissítések résznél megadhatjuk, hogy a Windows mit tegyen velük (automatikusan installálja, vagy várjon a beavatkozásunkra), illetve, hogy mikor telepítse azokat.

6. Az Ajánlott frissítések sorban be-és kipipálhatjuk, hogy szükségünk van-e az ajánlott, de nem fontos újdonságokra.

7. Egy sorral lentebb megadhatjuk, hogy minden felhasználó telepítheti-e a frissítéseket. Ha kivesszük a pipát, erre utána csak az adminisztrátori joggal rendelkezőknek nyílik lehetősége.

8. Az utolsó két sorban a Microsoft termékekről kérhetünk értesítőket.

9. Visszalépve a Windows Update főablakába, a Rejtett frissítések visszaállítása arra ad lehetőséget, hogy ha úgy döntünk, nem telepítünk egy frissítést, később meggondolhatjuk magunkat. A helyreállítás gombbal a korábbi, régi frissítéseket is feltehetjük gépünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.