Hirdetés

Napi tipp: X-Setup Pro - Windows-boncolás



|

Az X-Setup Pro a Windows operációs rendszereket a legapróbb beállításokig képes testre szabni.

Hirdetés

Az X-Setup Pro a Windows operációs rendszereket a legapróbb beállításokig képes testre szabni. Minden típusú és elképzelhető beállítás, tweak, apróbb hack elvégezhető vele, közel 1800 féle beállítást képes egyetlen gombnyomásra végrehajtani.

 

Az Explorer-szerű menüvel felvértezett alkalmazás a valaha volt legkomplexebb program a kategóriában, és szinte minden Windows operációs rendszert támogat: 98, NT 4.0, ME, 2000, XP, Server 2003, Vista, 7. Az X-Setup Pro előre beállított varázslóval is rendelkezik, így a konfiguráció megváltoztatása gyerekjáték.

 

Bármennyire is szabtuk át vele Windowsunkat, a program visszaállítási opciója egyszerűen és gyorsan eltünteti minden változtatásunkat, ha szeretnénk. A program ingyenes, futtatásához az XSA092-11TA9R-8K12YT kulcs szükséges. Az alkalmazás innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.