Hirdetés

Napokon belül jöhet az első WP7-frissítés



|

A másolás/beillesztés funkción kívül nem sok látványos újdonságot hoz a szoftver.

Hirdetés

A Microsoft tegnap hivatalosan is bejelentette a Windows Phone 7-hez érkező első frissítést, amely a pletykák szerint napokon belül elérhetővé fog válni az összes ezen operációs rendszert futtató készülékre - sajnos pontos dátumot nem közölt a vállalat.

 

Másolás/beillesztés
Másolás/beillesztés

 

Kevés látványos újdonságot fog hozni a javítás: a legfontosabb természetesen a másolás/beillesztés funkció, amely elvileg minden egyes szövegmezőben elérhető lesz, alkalmazástól függetlenül. A használata rendkívül egyszerű, csupán rá kell „bökni" a kijelölni kívánt szóra, hosszabb karaktersor esetén pedig a megfelelő irányba kell húzni utána az ujjat.

 

Ezen kívül a redmondiak szerint a frissítés telepítése után gyorsabban fognak elindulni a különféle alkalmazások, ráadásul csiszoltak a MarketPlace keresőjén is, a használatakor relevánsabban lehet szűrni az elérhető tartalmak jobb csoportosítása miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.