Hirdetés

Napszakonként változhat a Vivaldi 1.4 témája



|

Ezen felül már az oldalsávba is kitűzhetőek a weblapok.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal az előző nagyobb frissítés után most megérkezett a Vivaldi böngésző 1.4-es stabil változata. A néhány hetes fejlesztési ciklusból sejthetően nem hozott óriási fejlesztéseket az alkalmazás, azonban kettő említésre méltó újdonság is akad a tarsolyában.


Hirdetés


A talán hasznosabb, hogy mostantól kitűzhetőek a weblapok a böngészőablak bal szélén lévő web oldalsávra, így a felületük egyetlen kattintással előhívható és eltüntethető, nem foglalnak helyet a fülsávban. A másik érdekesség, hogy napszakonként ütemezhetővé vált a Vivaldi témájának színösszeállítása, így például a nappali órákban világos, míg az esti órákban sötét színeket használhat a böngésző.



Az innen letölthető Vivaldi 1.4 további újításai közül kiemelendő, hogy a kis kuka ikonra középső egérgombbal kattintva újból megnyílik a legutolsóként bezárt böngészőfül, továbbá a Chromium 53-ra frissült a motorja. Az említett funkciókon túl természetesen rengeteg hibajavítást is kapott az alkalmazás.


(Forrás: Ghacks, Vivaldi)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.