Hirdetés

Néhányan véletlenül megkapták a Google asszisztensét



|

A Google app egyik alfa verziója eljutott néhány emberhez, a Google Assistant így véletlenül lett elérhető.

Hirdetés

A Google app egyik alfa verziója véletlenül eljutott néhány felhasználóhoz, aki pedig tudta telepíteni, az meglepetten számolt be róla, hogy a Google Assistant is megérkezett a készülékére. 

Hirdetés

A Google Now utódja egyelőre kizárólag a Google Pixel és a Google Pixel XL készülékeken érhető el, illetve a Google Allo üzenetküldőben. Érdekesség, hogy nem mindenki kapta meg a Google alkalmazással együtt, ráadásul egyelőre sok benne a hiba is. 

A Google később minden bizonnyal más készülékeken is elérhetővé tenné az asszisztensét, ezúttal véletlenül sikerült például a Nexus 6P-n, a Galaxy Note 5-ön és az Alcatel Idol 4-en. 

A felfedezések során a felhasználók rábukkantak egy új funkcióra, ami a legutóbbi kereséseket rögzíti, illetve egy új időjárásos kártyára is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.