Hirdetés

Neked kellene a BlackBerry 10 OS?



|

A BlackBerry talán megengedné, hogy más készülékeken is fusson a BB 10 - ha egyáltalán kell valakinek.

Hirdetés

A BlackBerry legutóbb kiadott okostelefonjai mind a Google Android operációs rendszerét futtatták, azonban a cég még támogatja a régebbi készülékeket, amelyek a BlackBerry 10 operációs rendszert használják. 

Hirdetés

Egy interjúban Alex Thurber, a BlackBerry alelnöke arról beszélt, hogy a cég nyitott a BB 10 licencelésére más gyártók felé. Persze mindez annak lenne a feltétele, hogy legyen olyan, akit érdekel a BlackBerry 10 rendszer. 

A BlackBerry leginkább azért árul jelenleg androidos okostelefonokat, mert az embereknek egyszerűen nem kellett többé a BlackBerry OS. 

Az üzleti szektorban azért van még neve a rendszernek, és lehetséges, hogy akad olyan gyártó, amelyik egy szűk réteget szolgálna ki az üzleti ágazatban. Thurber szerint vannak érdeklődők. 

Azt nem tudni, hogy lesz-e olyan vállalat, amelyik a gyakorlatban is vevő a BB 10-re, és saját hardvert gyárt hozzá. A BlackBerry appjait ráadásul Androidon is lehet futtatni. 

A BlackBerry nemrég zárta be a hardveres részlegét, vagyis saját készülékeket többé nem tervez vagy gyárt - a munkát kiszervezi majd, külsősöknek. A legutóbbi BlackBerry okostelefonok a TCL-től származtak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.