Hirdetés

Nem kérnek a Vistából



|

A Windows Vista nem juthat szóhoz a 2008-as olimpián.

Hirdetés

 

A 2008-as pekingi olimpián a számítógépes rendszerért a Lenovo felel, mint szállító és szponzor. A gépeken azonban nem a Windows Vista operációs rendszer működik majd - a Lenovo egyelőre nem kér belőle.

 

A cég túl kockázatosnak tartja az új rendszer használatát. A Lenovo elnöke, Yang Yuanqing azt mondta, a Vista nem elég stabil ahhoz, hogy telepítsék a ThinkPadekre, ugyanis problémák adódhatnak az operációs rendszerrel.

 

Ezért a Windows XP-t választották: az olimpián 12.000 rendszer számára biztosítja majd ezt az operációs rendszert a Lenovo.

 

Ennek ellenére a Vista nem szorul teljesen háttérbe. A sportolók számára fenntartott terminálok egy részén már alkalmazzák majd. Nem támogatják azonban biztonsági okokból  a Wi-Fi-hálózatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.