Hirdetés

Nem támogatja az Operát a Blogger



|

A Google szolgáltatása sejthető módon a Chrome-ot ajánlja helyette.

Hirdetés

Rossz hírrel szolgálhatunk az Opera böngészőt használók nem túl széles táborának, ugyanis a rendkívül népszerű Blogger hivatalosan nem támogatja többé a webböngészőjüket. A Google kezében lévő szolgáltatás egyik menedzsere egyébiránt már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy a norvégok alkalmazása kiesett a pikszisből, ám a felhasználók tömeges tájékoztatása csak a napokban kezdődött el.


A támogatás eldobása meglepő, hiszen az Opera rendkívül modern és szabványtartó webböngésző, így a tisztességesen megírt kódoknak bármiféle speciális optimalizálás nélkül is az elvárt módon kellene értelmeződniük és végrehajtódniuk benne. Valószínűleg éppen ezen okból van feltételes módban fogalmazva az Opera felhasználóknak megjelenített üzenet is, miszerint a szolgáltatás egyes részei egyáltalán vagy részlegesen nem működhetnek.


Az Opera nemzetközi részesedését a különféle statisztikai cégek úgy 2 százalék körülre taksálják, míg a Gemius Rankings szerint a szoftver az elmúlt héten a hazai oldalletöltések 2,76 százalékáért volt felelős.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.