Hirdetés

Nívós díjakat zsebelt be az ESET Smart Security 8



|

Az AV-Comparatives és AV-Test is elégedett az új termékkel.

Hirdetés

Az AV-Comparatives Advanced+ díjjal jutalmazta az ESET Smart Security szoftverét. A teszt részletei szerint az ESET érte el a teljesítményért járó legmagasabb pontszámot, megelőzve ezzel az összes versenytársát. Az AV-Comparatives kifejezetten a biztonsági szoftverek a rendszer teljesítményére mért hatását vizsgálta olyan speciális feladatok elvégzése közben, mint a letöltés, fájlok kódolása és archiválása, megnyitás, másolás. illetve alkalmazások telepítése és indítása.

Hirdetés


„Az ESET egész évben kitűnő teljesítményt nyújtott vizsgálataink során. Amellett, hogy kimagasló védelmet biztosít ügyfeleinek, az utolsó teljesítményvizsgálatunk során az is bebizonyosodott, hogy alig van hatással a számítógépek sebességére/teljesítményére“ – mondta Andreas Clementi, az AV-Comparatives elnöke.


Az AV-Comparatives számos saját vizsgálati esetet, iparági szinten elfogadott teljesítményi és PC Mark teszteket használt a felméréshez. A díjat egy alapértelmezetten telepített Windows 8.1 64 bit rendszer alatt futó eredményértékelés alapján osztották ki. Az AV-Test szakemberei 24 otthoni és 8 vállalati biztonsági megoldást teszteltek 2014 októberében, hogy lássák vajon használják-e a nyílt hozzáférésű védelmi mechanizmusukat, nevesítve az ASLR-t (Address Space Layout Randomization) és a DEP-et. (Data Execution Prevention)


Az AV-Test kifejezetten a különböző megoldások önvédelmi képességeire fókuszált, legutóbbi vizsgálatuknál az ESET Smart Security 8 volt az egyetlen termék, amely 100%-os eredményt ért el.


„Minden ESET által kínált megoldás többrétegű védelmen alapul, ezáltal egy erőteljes védőpajzsot nyújtva biztosítja felhasználóinknak a biztonságos internetezést és az online játékok közbeni önfeledt szórakozást. Emellett természetesen a szoftver saját önvédelmi képessége jelenti a kulcsot a sikerhez, enélkül ugyanis bármilyen teljes értékű biztonsági megoldás hasztalan lenne.” – nyilatkozta az elismerés kapcsán Eduard Kesely, az ESET senior termékmenedzsere.


Az ESET Smart Security többrétegű védelmet biztosít, nagyban növeli személyes adataink biztonságát a Lopásvédelem, intelligens személyi tűzfal és adathalászat elleni védelmi modulok alkalmazásával. Az ESET Smart Security legújabb 8-as verziója olyan új technológiákkal is büszkélkedhet, mint a botnet elleni védelem, amely megakadályozza, hogy számítógépünk egy zombihálózat részévé váljon, illetve a továbbfejlesztett exploit blokkoló, amely olyan támadásokat képes elhárítani, amelyek megkerülhetnék a feltelepített víruskeresőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.