Hirdetés

Nyűgös lehet a Windows 8.1-re frissítés



|

Kiderültek a hatalmas foltozás telepítésével kapcsolatos részletek.

Hirdetés

Mint a Blue frissítéssel kapcsolatos híreket követők valószínűleg már értesültek róla, a Windows 8 és Windows RT rendszerű eszközökkel rendelkezők június végén a komplett OS újratelepítése nélkül kipróbálhatják majd a Microsoft rengeteg apró újdonságot hozó „szervizcsomagját”, ám magáról a migrációs folyamatról eddig nem beszélt a vállalat.


A ZDNet jóvoltából most fény derült a részletekre: a kérdéses rendszereket futtatók a Blue frissítés előzetesének elérhetővé válása után a modern felületen kapnak az eseményről egy értesítést, onnantól pedig pár kattintással telepíthetik majd a béta foltozást. A Blue végleges (RTM) verziójának kibocsátása után teljesen ugyanez lesz az eljárás, ám a bétáról véglegesre átállóknak elvileg újra kell majd telepíteniük az összes – tehát nem csak a modern felületű – alkalmazásukat, viszont a beállításaik megmaradnak. A Windows 8-ról rögtön végleges Windows 8.1-re áttérők esetében megmarad minden, nem kell majd pluszban installálgatni.


Meglepő módon egyébként arról eddig konkrétan nem esett szó, hogy ISO-képfájl formájában elérhető lesz-e a Windows 8.1 előzetese, ám a Microsoft nem célzott rá, hogy eltérne az bevett gyakorlatától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.