Hirdetés

Obama kibertámadásoktól retteg



|

Persze hamarosan választások, de az elnök szerint most van itt az ideje a Kiberbiztonsági Törvény elfogadásának. Obama napjaink egyik legkomolyabb gazdasági és nemzetbiztonsági kihívásának nevezte a kiberbiztonság kérdését.

Hirdetés

Nemrég még a Cyber Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA) elleni vétóval volt elfoglalval, de Obama most a kiberbiztonság miatt aggódik. Az elnök nemrég a Fehér Ház hivatalos honlapján megjelent cikkében hosszasan elemezte az Egyesült Államokat veszélyeztető kiberbiztonsági fenyegetéseket.

Az amerikai elnök a Kiberbiztonsági Törvény elfogadására kérte a szenátust, mert véleménye szerint a jogszabály nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az Egyesült Államok megküzdjön a "nemzetünket veszélyeztető internetes fenyegetéssel". Hogy mit jelent ez a gyakorlatban, az a Computerworld cikkéből kiderül,kattints ide a részletekért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.