Hirdetés

Okosodik a Gmail keresője



|

Hamarosan már nem csak a levelek közt lehet kutatni a mezővel.

Hirdetés

Csütörtökön meglepően nagy csendben Rácz Balázs, a Google egyik szoftvermérnöke a GMail hivatalos blogjában bejelentette, hogy a levelezőrendszer egyesült államokbeli felhasználóinál az elkövetkező napokban okosodni fog a keresőmező, így kulcsszavak gépelésekor már a Drive-ban tárolt állományok, továbbá a Naptár bejegyzései is megjelennek majd a leugró menü találatai közt.


Sajnos egyelőre nem tudni, hogy az október óta tesztelés alatt álló funkcionalitás mikor fog nemzetközileg elérhetővé válni, ám a Google jelenleg nagy átalakításokat végez a szolgáltatásaiban tárolt adatok minél hatékonyabb összekapcsolása céljából, vélhetően az egymásra épülő megoldások fokozatos egymás utáni aktiválása miatt megy lassan a keresőmező globális felokosítása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.