Hirdetés

Őrült matricákkal pakolta tele üzenetküldőjét a Google



|

Komoly riválist kap a Viber macskája a Google Allo matricái képében.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, milyen népszerűek tudnak lenni az üzenetküldő alkalmazások spéci matricacsomagjai, például a Viber-féle LegCat. A buliból a Google sem szeretne kimaradni, az elméletileg hamarosan érkező Allo sem lesz híján az emotikonokat kiegészítő vicces, vagy éppen morbid matricáknak.

Hirdetés

A legújabb tesztverzió kipróbálásával már elég jó képet kaphatunk arról, mire is számíthatunk. Az alapból elérhető három csomag mellé további 24 témát tölthetünk le, darabonként átlagosan 24 matricával. A választékban különböző alkotók egészen eltérő stílusú műveit találjuk, néhány közülük pedig valóban elég ütősre sikerült.

A legnagyobb kedvenc szinte borítékolhatóan Julio the Bull, azaz az érzelmektől túlfűtött, gyúrós bika lesz. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a korai verzióban felbukkanó matricák mindegyikét viszontláthatjuk majd a Google Allo végleges kiadásában, azért ha már ennyi energiát belefektettek és a felhasználók tetszését is elnyeri, feltehetőleg nem fogják kukázni őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.