Hirdetés

Özönlenek a Windows 8-as tabletek



|

Mivel a Windows RT senkinek sem kell, ezért hamarosan támadnak a Windows 8-as táblagépek.

Hirdetés

A Windows RT-vel pár egy ideje többen is próbálkoznak a piacon, a felhasználók tetszését nem igazán nyerte el eddig a Windows 8 kisebbik testvére. A tabletgyártók éppen ezért úgy döntöttek, ideje váltani a Windows 8-ra, hogy az Androidnak (persze az iOS mellett) ellenfele is legyen. 

Az új Windows 8-as tabletek persze x86-os processzorokkal érkeznek majd meg. Az NPD DisplaySearch értesülései szerint az Acer, a Dell, a Lenovo és az ASUS is az elsők között lesz, akik az új hullámban adják ki ezeket a táblagépeket. 

Várhatóan a most érkező windowsos gépek a középkategóriát célozzák meg. Míg a 7 hüvelykes tabletek általában elég gyenge teljesítményt nyújtanak, de kedvező árfekvésűek, addig a 10,1 hüvelykesek már drágábbak, de jobban felszerelik őket. A most érkező táblák középutat jelentenek minden szempontból, így méretben is. A 8 hüvelykes tabletek létjogosultságáról persze a vásárlók döntenek, az elemzők szerint mindenesetre nagy igény lesz az ilyen megoldásokra, és persze az új iPad minire is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.