Hirdetés

Patchbombát dob kedden a Microsoft



|

Július hónap sztárja a távoli kódfuttatási lehetőség.

Hirdetés

Tegnap délután a Microsoft publikálta a szokásos havi javítókeddjén kiadandó patchek körülbelüli leírását, a foltozott sebezhetőségek részletei csak a frissítések elérhetővé válása után lesznek elérhetőek. A vállalat összesen 7 közleményt adott ki, ezekből 6 távoli kódfuttatással kapcsolatos, az utolsó pedig a Defender biztonsági program közreműködésével jogosultságkiterjesztést tesz lehetővé Windows 7 / 2008 R2 alatt.


A hónap sztárjának mondható távoli kódfuttatás a Microsoft termékeinek meglepően széles skáláját érinti: Windows XP - 8, Internet Explorer 6-10, .NET Framework, Silverlight 5, Office 2003/2007/2010, Visual Studio 2003, Lync.


A Windows 8.1 előzetesében nem tudni, hogy ezek közül mennyi sebezhetőség van jelen, ám a Microsoft új operációs rendszere esetében amúgy sem tartja magát a havi patcheléshez, hanem folyamatosan érkeznek a frissítések, így ebben akár még kedd előtt megszüntetésre kerülhetnek az esetleges rések.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.