Hirdetés

Plusz tárhely a SkyDrive-on az egyetemistáknak



|

Aki egyetemre jár, az plusz 3 gigabájtnyi ingyen tárhelyet kap a Microsofttól a felhőben.

Hirdetés

Számos olyan felhő-alapú adattárolási megoldást választhatunk, amelyek ingyenesen, legalábbis alapesetben egy bizonyos mértékig. A Dropbox például a regisztráció után 2 gigabájtot ad, a Google Drive 5-öt (lassan egybevonják a Gmaillel a tárhelyet), a Box szintén 5-öt, a Skydrive pedig 7-et. Bár némelyikhez pénz nélkül is szerezhetünk extra kapacitást, a Microsoft most más akcióba kezdett. 

A felsőoktatásban tanuló hallgatóknak a redmondiak most plusz 3 gigabájt ingyen tárhelyet adnak a felhőben, egy év erejéig. Mindehhez csupán egy érvényes .edu e-mail címre van szükség, és máris kérhető a kód a plusz tárhelyhez. Az ajánlat csupán egyszer érvényes minden felhasználó esetében, a kódot pedig december 31-ig kell megkérni. 

A Microsoft akciójának azonban nem az az igazi hátránya, hogy az egy év letelte után megszűnik a plusz kapacitás (vélhetőek csak olvasható formában megmaradnak az adatok), hanem az, hogy egyelőre kizárólag Amerikában érvényes az ajánlat

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.