Hirdetés

Podcast lejátszót készít az Instapaper atyja



|

Az Overcast egyszerűsége és zsenialitása mindenkit azonnal lenyűgözött.

Hirdetés

Marco Arment, az Instapaper megalkotója most új projektjével borzolja a kedélyeket. Az iOS-re készített ingyenes alkalmazás a podcastok lejátszását emeli új szintre. A letisztult felület mögött egy kifejezetten egyszerű de ötletes rendszer bújik meg, 

Hirdetés

Arment elmondta, az iOS 7 egyszerűsége adta az ötletet, erre építette a teljes dizájnt. Bár alapjaiban egy teljesen alap lejátszóval van dolgunk, az Overcast két prémium funkciója az, ami az appot igazán kiemeli a többi közül, ezekért azonban 4,99 dollárt kell fizetnünk.

 

A Smart Speednek köszönhetően gyorsabban meghallgathatjuk az adásokat, a program ugyan áttekeri az üres részeket, így csak a beszédet vagy zenét hallgatjuk, a kínos csendeket nem kell végigvárnunk. A Voice Boost folyamatosan szinten tartja a hangerőt, így nem kell azt folyamatosan nekünk tekergetni, ha egy tapasztalatlan castert hallgatunk, aki nem bánik tökéletesen a hangerővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.