Hirdetés

Premiere Elements 2 Nokia N93-hoz



|

Kiváló videoszerkesztő ingyen a Nokia új, jó képességű mobiltelefonjához

Hirdetés

0 szoftver Windows XP kompatibilis változata is helyet kap.

A Nokia N93 másodpercenként 30 képkocka DVD-szerű rögzítésére képes, továbbá a 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikás fényképezőgép és a képremegés gátlós, 3-szoros optikai zoom a felhaszálónak egy digitális kamkorder előnyeit kínálja anélkül, hogy a mobiltelefon veszítene a funkcionalitásából és az egyszerű használhatóságából.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 változatával lehetőség nyílik arra, hogy a Nokia N93 készüléken rögzített videót egy kompatibilis asztali számítógépre átküldve megszerkesszük vagy DVD-re írjuk, illetve internetes terjesztés és e-mail küldés céljából más formátumba exportáljuk. Rugalmas munkaterülete és DVD-menü testreszabása páratlan kezelési és egyéb lehetőséget biztosít a Nokia N93 felhasználók számára, akik több száz professzionális átmenetet és effektust próbálhatnak ki, a videót pedig a szoftver számos támogatott formátumának valamelyikében DVD-re is felírhatják.

Nokia N93 és Adobe Premiere Elements 2.0
A Nokia N93 kereskedelmi alapcsomag része az Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 szoftver is, amellyel a felhasználók néhány másodperc alatt korrigálhatják a a digitális fényképeiket olyan műveletekkel, mint a vágás, az elforgatás vagy a vörösszem-korrekció.

A Nokia és az Adobe 2004. eleje óta működik együtt azért, hogy a felhasználókat komplett képalkotó megoldásokkal lássa el. A Nokia az Adobe Macromedia Flash technológiáját is licenceli, a közel múltban pedig bejelentette a Nokia PRO: Flash Zone, egy új támogatási program létrehozását, amivel a Nokia kézikészülékekhez történő Flash tartalomfejlesztést szeretné fellendíteni.

A Nokia N93 előreláthatólag 2006. júliusában lesz beszerezhető mintegy 550 eurós (kb. 150 ezer forintos) kedvezmény nélküli becsült eladási áron.

Az Adobe Premiere Elements 2 megvásárolható a PC World Online Shopjában is 29 880 forintos áron.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.