Hirdetés

Process Lasso 2.78



|

A számítógépünkön futó folyamatok prioritásának beállítására készült ez a hasznos alkalmazás.

Hirdetés

Minden Windows felhasználó belefutott már abba a problémába, hogy valamelyik program elveszi az összes processzoridőt, ezzel teljesen lelassítja a többi alkalmazást, vagy rosszabb esetben az egész operációs rendszert, ami könnyen rendszerösszeomláshoz is vezethet. Ez a furcsa nevű alkalmazás nevéhez méltóan rövid pórázon tartja a futó folyamatokat, nem hagyja, hogy bármelyikük is túlságosan sok processzoridőt foglaljon le magának.

 

process_lasso_.png

 

Amennyiben ez megtörténne, automatikusan csökkenti az adott folyamat prioritását, hogy a rendszer ne lassuljon le túlságosan. Természetesen részletesen konfigurálható a program működése, megadhatjuk, hogy mekkora processzorterhelésnél avatkozzon közbe, vagy hogy többmagos processzornál melyik magon futtassa az adott alkalmazást. Beállítható továbbá, hogy az előtérben futó alkalmazás a gyorsabb működés érdekében magasabb prioritást kapjon, vagy hogy bizonyos programok automatikusan bezáródjanak, indulás után azonnal. A haladó felhasználók akár manuálisan, minden egyes folyamatra külön-külön meghatározhatják a prioritási értékeket, és valószínűleg nagy hasznát veszik a valós idejű grafikonnak, amelyről folyamatosan leolvasható a processzorterheltség és a rendszer „rugalmassága” – utóbbi azt mutatja, hogy mennyire gyorsan reagál a gép a parancsainkra.

 

 

Adatok

  • Programok futási prioritásának megváltoztatása
  • Valós idejű grafikon a processzorterheltségről
  • Fejlett naplózási lehetőségek
  • Vista alatti működés
  • Fejlesztő: Bitsum Technologies
  • Ár: 10 dollár / magánhasználatra ingyenes

 

 

Értékelés

Előny: rengeteg opció

Hátrány: csak haladó felhasználóknak

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.