Hirdetés

Részleges képernyőmentéssel újíthat az Android



|

Az Android 7.0 rejtve ugyan, de már tartalmazza a funkciót.

Hirdetés

A legtöbb androidos okostelefonon a bekapcsológomb és a hangerő le gombok együttes lenyomásával lehet képernyőképet készíteni. Azonban van, hogy csak a képernyő egy részét szeretnénk elmenteni vagy megosztani. 

Hirdetés

A képszerkesztéstől van gyorsabb funkció is, méghozzá a részleges képernyőmentés, amely a jelek szerint hamarosan alapból a része lesz az Android Nougatnak. 

Az Android 7.0 kódjában már benne van a funkció, igaz, egyelőre rejtve. A Dirty Unicorns ROM fejlesztője mindenesetre rájött, hogyan tudja engedélyezni. 

Az engedélyezés után ujjal lehet kijelölni a menteni kívánt területet, ha pedig felemeljük az ujjunkat, a rendszer menti a képet. 

Természetesen az ötlet nem új, elvégre a Samsung ezt a funkciót már rég beépítette a TouchWiz felületbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.