Hirdetés

Rombolj madarakkal végre Androidon is



|

A függőséget okozó Angry Birds teljes verziója ingyenesen elérhető Androidra.

Hirdetés

Az Android rövid, de eseménydús történetében kevés olyan játék van, amennyit ennyire vártak volna a felhasználók. Az iPhone (webOS, Symbian, N900) tulajdonosok persze ilyenkor gúnyosan jegyzik meg, hogy bezzeg ők már többször végig is játszották az összes fejezetet, de ez a tény egy vérbeli androidost nem igazán dúl fel. Egy a lényeg: az Angry Birds végre teljes verziós formában megjelent, méghozzá ingyen.

 

 

 

 

A játék a lehető legegyszerűbb, de mégis rendkívül szórakoztató: a nagyon mérges, különböző extra tulajdonságokkal (bomba, gyorsulás, osztódás, stb.) rendelkező madarakat csúzliból kilőve kell megsemmisíteni az egykedvűen röfögő, zöld malacfejeket. Utóbbiak ugyanis (hiszen sztori is van) ellopták a madarak tojásait, így a szörnyű bosszú nem maradhat el.

 

Egy kis háttértörténet

 

Pályáról pályára nehezedik a játékos dolga, hiszen adott számú madárral kell szétrombolni a malacok búvóhelyeit, a vége felé egyenesen lehetetlennek tűnő küldetéseket kapva. Nem mindegy, hogy melyik madarat milyen szögben, hova röpítjük, kell egy kis gondolkodás, hogy minél kevesebb madárral a legnagyobb pusztítást végezzük. A játék báját és remek hangulatát a tökéletesen eltalált hangok, zörejek, háttérhangok, meg persze a profi grafika adja.

 

 

 

Egy a nehezebb pályák közül...

 

Az androidos telefonnal rendelkezők tehát ingyen (az iPhone-os verzió sem drága, mindössze 0,79 euró) juthatnak hozzá az Angry Birds (Mérges madarak) című játékhoz. A teljes verzió elkészülte és nyilvánosságra hozatala után az alkalmazásbolt a nagyszámú látogatók miatt jó ideig elérhetetlen volt, (most már elérhető) az Android Marketbe pedig egyelőre nem került be a szoftver. Vigyázat, az Angry Birds függővé tesz! Mi szóltunk...

 

Angry Birds játékmenet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.