Hirdetés

Seeker 3.7.0.9



|

A Windows beépített keresője helyett használhatjuk ezt az ingyenes, az indexelést nem használó programot.

Hirdetés

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy keresett egy állományt, de sehogy sem találta meg a több száz dokumentum között. Ha nem szeretnénk, hogy gépünkön egy automatikusan indexelő, Sajátgépen kereső alkalmazás dolgozzon állandóan, akkor kipróbálhatjuk a Seekert, amely akár a dokumentumok belsejében is képes keresni.

 

seeker.png

 

Ablaka hasonlít a Windows beépített keresőjéhez: meg kell adnunk, hogy hol kutakodjon, emellett a keresendő állomány nevét (illetve azt, amit tudunk belőle), valamint azt a kifejezést, amelyet a fájlon belül keresünk. További opciók segítenek abban, hogy finomíthassuk a keresést, beállíthatjuk, hogy a megadott mappában vagy az alatt is keressen, vagy hogy figyelmen kívül hagyja a kis- és nagybetűk közötti különbséget. Tovább szűrhetjük keresésünket a dátum, illetve a méret megadásával is. A program nemcsak hogy képes megtalálni azokat az állományokat, amelyekben szerepel az általunk megadott szó, hanem azt ki is tudja cserélni egy másikra. Arra azonban figyeljünk, hogy semmiféle visszavonási funkciót nem kínál, ezért óvatosan használjuk.

 

 

Adatok

  • Állománykeresés, akár tartalom alapján is (.DOC és .XLS állományokban is)
  • Keresés és csere funkció
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes
  • Fejlesztő: Veign

 

Értékelés

Előny: egyszerű kezelés, telepítést sem igényel

Hátrány: nincs visszavonás funkció

Teljesítmény: 75

Szolgáltatás: 80

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.