Hirdetés

Segítünk a PC World olvasóinak a Windows kitakarításában



|

Időigényes a Windows takarítása, de az eredményért érdemes rendszeresen elvégezni. Vagy telepíteni az IObit programját, és rábízni a piszkos munkát - ezt most minden olvasónk ajándékba kapja!

Hirdetés

Összetett és rendkívül bonyolult a Microsoft operációs rendszere, emiatt garantált, hogy idővel komoly mennyiségű adatszemét, téves, elavult beállítás, felesleges applikációk sora lassítja majd a normális működést. Ha gyors és biztonságos Windowst szeretnél, nem hanyagolhatod el a karbantartást, még akkor sem, ha kimondottan időrabló tevékenység.

Egykattintásos varázslat

Az IObit fejlesztőcsapatának nagy tapasztalata van a Windows-karbantartó alkalmazásokkal, erről árulkodik a SystemCare Pro 13 szoftver egészen jó magyarsággal lefordított kezelőfelülete is. A barátságos, nagy ikonok, beszédes kapcsolók és nyilvánvaló elrendezés kezdők számára is egyértelműen kezelhetővé teszi a programot. Az első lépés a Gondozás, ahol egy alapos, teljes rendszerre kiterjedő Vizsgálatot indíthatsz. Ez meghatározza, hogy rendszered mely részeiben van kisebb-nagyobb probléma.

A jelentés jól tagolt, a rendszerleíró adatbázis hibáitól az adatszeméten át az elavult alkalmazásokig minden problémát összegez.

Hirdetés

Emellett biztonsági problémák, sebezhetőségek és hardveres gondok után is kutat a SystemCare Pro 13, ami igazán hasznos. Az elavult drivereket is megtalálja a program, de a frissítéshez másik IObit program telepítését kínálja fel, emellett a többi vizsgálatnál is hiányoltuk a részletesebb leírásokat.

Ha nem egyben szeretnéd letudni a javítást, gyorsítást és frissítést, külön-külön is átvizsgálhatod az egyes részterületeket. Érdemes ezeket a menüpontokat is felkeresni, mert a Pro verziónak hála érdekes funkciókkal találkozhatsz. Ilyen például a Védelemnél a FaceID, amely lefotózza az illetéktelen behatolókat, így megtudhatod, ki próbálta meg távollétedben használni PC-det.

Ha szeretnél további részletes teszteket, érdekes cikkeket és alapos elemzéseket olvasni, valamint remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékot kapni ajándékba, akkor szerezd be itt a havonta megjelenő PC World magazint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.