Hirdetés

Skype a konzolon



|

Hamarosan a PSP konzol tulajdonosai is használhatják a Skype szolgáltatását.

Hirdetés

A Playstation Portable (PSP) tulajdonosok végre rendesen kihasználhatják a készülék VOIP képességeit, hiszen hamarosan elkészül a Skype hivatalos PSP-s változata. A valamikor január végén érkező új firmware frissítéssel a felhasználók hozzájuthatnak a Skype PSP-n futó verziójához is. A többi Skype felhasználóval lebonyolított beszélgetések mellett a PSP tulajdonosok szerkeszthetik a kontakt-listájukat és hagyományos telefonszámok hívására és azok fogadására is képesek lesznek. A Sony szerint ez a funkció csak az új, vékonyabb modellekkel fog tökéletesen működni. Mivel ez a képesség külön letöltésben érkezik, ezért a használatához Memory Stick memóriakártyára is szükségünk lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.