Hirdetés

Skype videó-hack



|

Hack segítségével javítható a Skype-videótelefonálás minősége.

Hirdetés

 

Napjainkban, amikor a HD-korszak lassan beköszönt, a felhasználók joggal elégedetlenkednek az alacsony-, és rossz minőségű videószolgáltatások miatt. Mindez azonban magyarázható a kis sávszélességgel, a lassú számítógépekkel és a rossz webkamerákkal.

 

Azok számára viszont, akik az előbbi három akadállyal nem küszködnek, elérhető egy új beállítás, amelynek hála a Skype videótelefonálás közben jóval nagyobb felbontású képet továbbíthat. Az eddig megszokott 320 x 240 / 15 FPS a duplájára, azaz 640 x 480-ra növelhető.

 

A trükk ellenben csak akkor működőképes, ha mindkét beszélgető félnél megtörténtek a beállítások. Mindebben a Skype Developer Zone segédkezik.

 

Beállítások magasabb felbontású Skype-videóbeszélgetésekhez:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.