Hirdetés

Soha nem költöttünk még ennyit az Apple alkalmazásboltjában



|

Idén novemberben volt eddig a legsikeresebb az App Store - Phil Schiller számolt be a rekordról.

Hirdetés

Régebben az iOS sokkal nagyobb alkalmazáskínálattal rendelkezett az Androiddal szemben, mára azonban minőségben és mennyiségben is egyforma a felhozatal. Egy tekintetben azonban még mindig lekörözi az App Store a Google Play Áruházat - sokkal több pénzt hagynak ott az emberek. 

Hirdetés

Phil Schiller, az Apple alelnöke nemrég arról adott hírt, hogy az App Store rekordot ért el idén novemberben: ekkora eladásoknak még soha nem örülhettek egyetlen hónap alatt az App Store történetében. 

Ahogyan azt megszokhattuk, részleteket ezúttal sem közölt az Apple. Azt nem tudni, hogy mekkora árbevételt generált az alkalmazásbolt novemberben, de mivel rekordról van szó, ezért igen nagy összeg lehet. Tavaly december 20. és idén január 3. között 1,1 milliárd dollárt költöttek a felhasználók. 

Az App Store sikere mögött többek között az új iPhone állhat, ami persze további növekedéseket hozhat, mivel karácsonyra sokak kívánságlistáján az első helyen szerepel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.