Hirdetés

Sok újdonsággal frissült a GeForce Experience bétája



|

Izgalmasabb közvetítési lehetőségek és képernyőmentési opciók a friss bétában.

Hirdetés

Az NVIDIA kiadta a GeForce Experience legújabb bétáját, amelyben több új funkció is akad, például a streamelésekhez és a képernyőképekkel kapcsolatban. 

Hirdetés

A játék közbeni képernyőkép-készítés nem újdonság, de a GeForce Experience eddig csak a videofelvételt támogatta. Mostantól képernyőképeket is ment, és közvetlen bejelentkezést és feltöltést biztosít az Imguron keresztül. 

A feltöltést eredeti formában vagy alapvető szerkesztőfunkciók használata után is meg lehet ejteni. Automatikus képjavítás is van, és játék közben is lehet manuálisan szerkeszteni. Mindehhez egy galéria is jár, amiből később át lehet nézni a mentéseket, majd megosztani is azokat. 

A streamelésekhez van már nézőszámláló, ami a YouTube Live-val és a Twitch-csel is működik. 

Az új bétában sok további érdekesség is akad, illetve már a feltöltést is lehet optimalizálni a streameléskor a legközelebbi Twitch-szerver kiválasztásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.