Hirdetés

Sokan szívnak az iOS 9-cel



|

Rengeteg Apple készüléken működik akadozva az új iOS.

Hirdetés

Egyre sokasodnak az olyan fórumtémák, amelyben az iOS 9.0 felhasználói a belassult iPadekre és iPhone-okra panaszkodnak. Az állandó akadozások mellett sok hiba is van. 

Hirdetés

Az Apple eddigi legjobb mobil operációs rendszere iPhone 4S-től és iPad 2-től fölfelé minden almás telefonra és tabletre telepíthető. 

A cég ugyan stabilitásbeli és teljesítménybeli fejlődést ígért, sokan mégis pont az ellenkezőjéről számolnak be. Állandó akadozásokat, belassulásokat és sokszor appok véletlenszerű összeomlását jelentik a felhasználók. 

A visszajelzések alapján a legrosszabb helyzetben az iPhone 6 és az iPhone 5S tulajdonosai vannak. 

Meg kell jegyezni, hogy a hibák és lassulások nem mindenkinél tűntek fel, ugyanakkor nem is elszigetelt esetekről van szó (rengeteg a panasz). 

Sajnos a gyári visszaállítás nem oldja meg a jelenségeket, így a reményt az iOS 9 következő verziója jelenti - ennek a bétája egyébként már most jobban teljesít a tesztek alapján. Vélhetően rövid időn belül mindenki megkapja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.