Hirdetés

Studio 10 – Vista és HD támogatás



|

Ezentúl HD minőségben is szerkeszthetnek a Studio 10 felhasználók

Hirdetés

A nemrégiben kibocsátott 10.6-os frissítéssel a Studio 10 felhasználók belekóstolhatnak a HD szerkesztés örömeibe. Támogatja a program a széles kijelzők használatát, és továbbfejlesztett eszközök állnak rendelkezésre a legújabb digitális eszközökről (merevlemezes és DVD alapú kamkorderek) való beszedéshez. A gyártó fokozott stabilitást is ígér a javítás telepítésével. Egyszerűsítettek az internetes videók publikálásán is.

A javítás szeptember végétől letölthető a cég honlapjáról és a Studio szoftvercsalád minden tagját – Pinnacle Studio, Pinnacle Studio Plus Titanium Edition és Pinnacle MediaSuite Titanium Edition – érinti.

A Pinnacle egyúttal ígéretett tett rá, hogy az új Vista megjelenésével egyidőben a felhasználók már olyan változatot tarthatnak a kezükben, mely maradéktalanul működni fog a 2007 elején megjelenő új operációs rendszeren.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.