Hirdetés

Süllyed a Google Allo



|

Jól indult az Allo pályafutása, de már a top 500 androidos app listájából is kiesett.

Hirdetés

Egészen jól indult a Google Allo csevegőjének a pályafutása, azonban mostanra az 500 legnépszerűbb androidos app listájából is kiesett. Ez azt jelenti, hogy az eddigi legnagyobb mélységben a népszerűsége. 

Hirdetés

Az app egyébként többször sikeresen lépett előre a Play Áruházban decemberben és januárban, kisebb frissítéseknek és új funkcióknak hála. A trend azonban összességében lefelé mutat. 

Bár az Allo az első négy napja alatt 5 millió letöltést gyűjtött még tavaly szeptemberben, a következő 5 millió már 3 hónapba telt. 

Az Allo azért sem lett a felhasználók kedvence, mert funkciókban viszonylag szegényes, sok alapvető és fontosnak ítélt dolgot nem tud vagy támogat. Ezek nélkül esélytelennek bizonyult a Viber, a WhatsApp, a Facebook Messenger és az iMessage jelentette mezőnnyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.