Hirdetés

Százezer Windows 8 alkalmazás januárig



|

Hogyan gyarapodhat a kínálat 97 ezerrel pár hónap alatt?

Hirdetés

Egy új platform indulásakor alapfeltétel, hogy ne csak egy behatárolt alkalmazáskészlet álljon rendelkezésre, hanem túláradó szoftverkínálat kényeztesse a felhasználókat. Így volt ez az MSDOS idején és bizony ezen múlik a legújabb Windows sikere is. Csak most már alkalmazás áruházból válogathatnak a felhasználók és nagyon feltűnő lenne, ha kongana az ürességtől, mint egy válság sújtotta kisváros plázája.

 

 

A Windows 8 természetesen alkalmas a Windows 7 alkalmazások futtatására is, de a kifejezetten Windows 8-ra fejlesztett szoftverek száma jelenleg 3000 körül járhat. Ennek fényében meglepő, hogy a Microsoft embere, Keith Lorizo százezer Win8 appot ígért januárra, ráadásul 2013. januárjára. Bővebben a Computerworld.hu cikkéből olvashattok a témáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.