Hirdetés

Szerdától fizetős az Office 2007 Beta



|

Szerdtól fizetnünk kell az eddig ingyenes Office 2007 Beta letöltéséért

Hirdetés

A cég elmondása szerint már több mint három millióan töltötték le az irodai csomag tesztverzióját, ami igencsak megnövelte a Microsoft szervereinek igénybevételét. Ezért úgy határoztak, hogy szerdától jelképes összeget, másfél dollárt kérnek minden letöltésért. Ez a körülbelül 340 forint elhanyagolhatónak tűnik, ám az Office népszerűségét tekintve jelentős bevételre számíthatnak. Az így befolyt összeget a szerverek karbantartására és a sávszélesség megnövelésére fordítják.

Mint említettük, a szoftver letöltése szerdától válik fizetőssé, ám az online tesztverzió és a már letöltött programokhoz újonnan érkező frissítsek továbbra is ingyenesek maradnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.