Hirdetés

Szombat estig ingyen beszerezhető a GRID



|

Újból ingyen játékot osztogat a Humble Store.

Hirdetés

Tegnap este elindult a Steam nagy téli leárazása, ami sejthetően elszippantja az alternatív digitális játékboltok potenciális vásárlóközönségét. A Humble Bundle csomagokról elhíresült vállalat most úgy döntött, hogy brute-force módszerrel hívja fel a figyelmet a saját akcióira, így magyar idő szerint 2016. december 24. 19:00-ig ingyen játékot osztogat.


Hirdetés


A legutóbbi efféle akciójában a Codemasters nagy sikert aratott DIRT 3 játékát adta oda ingyen a bolt, most pedig a 2008-as GRID-hez szerezhetnek be Steamen aktiválható termékkulcsot az érdeklődők. Fontos megemlíteni, hogy az akcióban osztogatott kulcsokat 2016. december 31-ig aktiválni kell a Steam kliensprogramban, a határidőig beváltatlan kódok érvénytelenítésre kerülnek.



GRID minimum rendszerigény:

- Windows XP vagy újabb
- 3 GHz-es AMD Athlon vagy Intel Pentium 4 processzor
- 1 GB RAM, 12,5 GB háttértár
- ATI Radeon X1300 vagy NVIDIA GeForce 6800 videokártya


(Forrás: Humble Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.