Hirdetés

Takaríts utánam!



|

A Windows képes rengeteg helypusztító „szemetet” felhalmozni a merevlemezen. Nosza, szabaduljunk meg ezektől!

Hirdetés

Számtalan alkalommal ajánlottuk már olvasóink figyelmébe a NirSoft remek ingyenes segédprogramjait. A cég előrukkolt egy újabb hasznos alkalmazással, amely a CleanAfterMe, azaz „takaríts utánam” nevet kapta.

tipp_cleanafter.png

A program zokat a Windows-gócpontokat pucolja ki, amelyek egyrészt hajlamosak felesleges fájlok gigabájtjait összegyűjteni (átmeneti tárolók, Lomtár), másrészt a számítógép-használatunkra jellemző, személyes jellegű, másokra talán nem tartalmazó információkat (számos Registry-beállítás, például a legutóbb megnyitott fájlok listája, elmentett keresések, internetes sütik, a megnézett weboldalak listája, az eseménynapló bejegyzései stb.) hordozhatnak. Egyaránt kompatibilis valamennyi mostanában használatban levő Windows-változattal, és két különböző magyar nyelvi fájl is letölthető hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.