Hirdetés

Tart a CyanogenMod 14.1 fejlesztése



|

Rögtön az Android 7.1-re építik az új CyanogenModot, amelyből nem lesz 14-es verzió.

Hirdetés

A CyanogenMod fejlesztői úgy döntöttek, hogy elfelejtik az Android 7.0-t, és nem építenek rá több nightly buildet. 

Hirdetés

Mindennek az oka az, hogy megkezdődött a CyanogenMod 14.1 fejlesztése, amely már az Android 7.1-re építkezik. Ez azt jelenti, hogy nem lesz CyanogenMod 14, az új verzió már a legújabb frissítéseket is tartalmazza majd. 

Miért nem jelentek meg eddig a nightly buildek? A problémát az jelenti, hogy a Google biztonsági törekvései miatt a CyanogenMod fejlesztői számára nehezebb lett biztosítani azt, hogy a kamerák minden támogatni kívánt eszközön megfelelően működjenek. 

A cél az, hogy idővel az Android 7.1 átalakított kiadása ne csak azokon az eszközökön fusson, amikre a Google tervezte (Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel, Pixel XL, stb.), hanem a régebbi készülékeken is, amelyeknek esélye sincs Android 7.1-es frissítésre gyárilag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.