Hirdetés

Távozik a windowsos mobilokról a HERE Maps



|

A fejlesztők a jövőben inkább az Androidra és az iOS-re koncentrálnak.

Hirdetés

A HERE Maps egykor még a legjobb dolog volt, ami a Nokia Lumia okostelefonok tulajdonosaival történt. A helyzet ma már egészen más. 

Hirdetés

Az app ma a windowsos készülékek mellett az Androidot és az iOS-t futtató eszközökön is működik, azonban már nem sokáig. 

A három nagy német autógyártó által felvásárolt divízió úgy döntött, hogy március 29-én eltávolítja az appot a Windows 10 áruházából. 

Innentől kezdve kizárólag a Windows Phone 8-as verzió kap majd néha kritikus hibajavításokat, de a HERE Maps gyakorlatilag teljesen visszavonul a mobilos Windowsról.

Akik alternatívát keresnek, azoknak az előretelepített Windows Maps appot ajánlják - ezt a Microsoft még a HERE platform alapján fejlesztette.

Június 30-tól kezdve még trükközve sem lehet feltelepíteni a HERE Mapset a Windows 10 Mobile-ra. A fejlesztők inkább az Androidra és az iOS-re koncentrálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.