Hirdetés

Telefonálj PC World előfizetéssel!



|

Spórolj velünk a telefonszámlán! Most minden PC World előfizetés mellé havi 60 perc ingyenes Skype telefonálást adunk ajándékba.

Hirdetés

Idén is igazán különleges előfizetési akcióval készültünk új és meglévő olvasóiknak. A PC World előfizetés mellé ugyanis Office 365 Personal előfizetést adunk 1 TB tárhellyel és exkluzív szoftvercsomaggal. Utóbbi tartalmazza többek között az IOBit driver-frissítőjét, a Panda két eszközre telepíthető éves védelmét, a WinUtilities díjnyertes rendszerkarbantartóját, valamint a Zoner professzionális képmenedzserét. A prémium előfizetőket pedig exkluzív pólóval, alkoholszondával és más tárgyi ajándékokkal jutalmazzuk a 25. évfolyamunkra készülve. Sőt, akár egy Xbox One ajándékcsomagot is nyerhetsz!

Egy valamit azonban eddig nem említettünk, az Office 365 Egyszemélyes kiadásban foglalt Skype perceket, pedig utóbbi segítségével csökkentheted a telefonszámládat, havi 60 percnyi hanghívást bonyolítva a Microsoft megoldásán keresztül. A VoIP szolgáltatással így több mint 60 ország vezetékes, illetve 8 ország mobil számait hívhatod térítésmentesen, az Amerikai Egyesült Államokban élő rokonaidat így például ingyen érheted el, amennyiben a havi 60 percen belül maradtok. Azaz a PC World előfizetéssel most közelebb kerülhetsz a tengerentúlon élő rokonaidhoz.

Hirdetés


Az országok/régiók teljes listáját az Skype Office 365 oldalán elolvashatod, mi lentebb kedvcsinálónak kigyűjtöttünk pár ingyen hívható nemzetet.

Vezetékes és mobilszámok: Amerikai Egyesült Államok, Hongkong, Japán, Kanada, Kína és Thaiföld

Csak vezetékes számok: Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Írország, Izrael, Lengyelország, Magyarország, Mexikó, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Megtetszett az ajánlat? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.