Hirdetés

Telepítés nélkül lehet majd kipróbálni az androidos játékokat



|

A keresés után ehhez elég lesz egyetlen gombnyomás.

Hirdetés

Vannak olyan pillanatok, amikor kipróbálnánk egy androidos játékot, de nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy megéri-e letölteni és telepíteni. Ezt a problémát most megoldja a Google. 

Hirdetés

Az androidos játékfejlesztők a következő hetekben sok újdonságnak örülhetnek, az egyik pedig egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy letöltés nélkül, a keresőablakban lévő gombbal próbálják ki a játékokat. 

Erre nem lesz lehetőség minden játéknál, csupán azoknál, amelyek fejlesztői fizetnek az elhelyezésért - gyakorlatilag a funkció egy új típusú hirdetés, amelynek a neve Search Trial Run Ads. 

Amikor valaki előtt ilyen hirdetés jelenik meg, akkor rákattinthat a kipróbálás gombra, és 10 percig tesztelheti a játékot, letöltés nélkül. 

Az ilyen reklám kizárólag WiFi-n keresztül jelenik meg, a játékok ugyanis az interneten keresztül lesznek streamelve. Ha valakinek megtetszett egy cím, lehetősége lesz telepíteni is a Play Áruházból. 

Fejlődnek továbbá a fejlesztői elemzőeszközök, illetve a video recording API-nak hála rögzítőgomb kerülhet az appokba, amely felveszi a játékmenetet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.