Hirdetés

Tényleg az Android Oreo jön idén?



|

Hiroshi Lockheimer célozgatott - de vajon komolyan vehetjük, tényleg az Android Oreo jön idén?

Hirdetés

Bár a legtöbben csak most kezdik el megkapni a tavalyi zászlóshajókra az Android Nougatot - az aktuális rendszernek igazából eddig csak a Google Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X és Nexus 6 készülékeinek a tulajdonosai örülhettek -, az valójában tavaly márciusban mutatta meg magát. 

Hirdetés

Mivel hamarosan itt a 2017-es Google I/O, ezért rövid időn belül meglátjuk a következő Androidot is. 

A legtöbb embert nem is az új funkciók érdeklik, hanem az Android neve. A legtöbben az Oreo elnevezésre fogadnak. 

Ezt a feltételezést erősítette most tovább Hiroshi Lockheimer, az Androidért felelős alelnök. Egy olyan GIF-et tweetelt, amin egy Oreo-torta látható. Vajon utalás ez a híres édességek egyikére és a következő Android nevére? 

Vagy csak Lockheimer játszott ismét? A múltban többször is szivárogtatott ki olyan neveket, amelyek végül valamilyen okok miatt nem váltak véglegessé. Márciusban azonban talán elárulja a Google, hogy mit takar az Android O. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.