Hirdetés

Teracopy – másoljunk gyorsabban!



|

A Windows saját fájlmásoló rutinja nem rakéta. Nosza, pörgessük fel!

Hirdetés

Biztos mindenki járt már úgy, hogy nagyobb mennyiségű adatot kellett volna átmásolnia egyik partícióról a másikra vagy egy külső merevlemezre, és a Windows, a párhuzamos működés diadalaként egy emberöltőnyi időszakot jelzett ki hátralevő időnek.

 

teracopy.png

 

Ezen igyekszik segíteni a magánhasználatra ingyenes TeraCopy, mégpedig saját nagy teljesítményű fájlmásoló módszerével. Könnyen kezelhető (beépül a jobb gombos menübe, de akár ki is válthatja a Windows állományműveleteit), sokkal biztonságosabb és jóval gyorsabb, mint az operációs rendszer beépített másolómechanizmusa. A program letölthető telepítős és hordozható, PortableApps formátumban is. Érdemes kipróbálni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.