Hirdetés

Tesztelhetőek a Microsoft Edge bővítményei



|

Az insiderek már telepíthetik a Windows 10 build 14291 előzetest.

Hirdetés

Csütörtök este a Microsoft nem csak a Windows 10 Mobile frissítést kezdte el terjeszteni a megfelelő Windows Phone 8.1-es mobilokra, de elérhetővé tette a Redstone következő tesztelői változatát is. A Windows 10 Insider Preview build 14291 jelzésű kiadás legnagyobb érdekessége, hogy már tesztelhetőek benne az Edge böngésző bővítményei.

Hirdetés


Jelenleg rendkívül fapados a megoldás, ugyanis egy boltos felület helyett önkicsomagolós exe fájlokban tölthetőek le az első bővítmények, ráadásul a kicsomagolásuk után ezeket manuálisan kell betallózni az Edge menüjében. A Redstone frissítés végleges változatában ez nem így lesz, várhatóan ugyanolyan egyszerű lesz a bővítmények telepítése és használata, mint a Chrome vagy Firefox esetében.


A bővítményeken kívül további apró funkcionális újítások is találhatóak az Edge-ben: a fülek ikonméretűre zsugoríthatóak, továbbá megjelentek a címsor jobb egérgombos menüjében a "Beillesztés és ugrás", továbbá a "Beillesztés és keresés" opciók.


A Windows 10 build 14291 további újdonságai közül kiemelendő még a jelentősen újratervezett Térképek és Óra alkalmazások, és a Feedback Hub program. Utóbbi a felhasználói visszajelzések küldésére lett kitalálva, a korábbi Insider Hub és Windows Feedback szoftverek összegyúrásából jött létre.


(Forrás: WinBeta, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.